INFO

Isännöintiä yhtiömme on harjoittanut vuodesta 1977 alkaen. Yhtiömme isännöintikohteita on mm. Alppila-Vallila-Kallio ja Käpylä-Oulunkylä -alueella sekä Vantaalla Martinlaaksossa, Itä-Helsingissä ja Espoossa, pohjoisin on Kolarin kunnassa. 

Isännöintisuhteemme ovat pitkäaikaisia. Esimerkkinä mainittakoon, että isännöitsijä Jorma Myller MIS on ollut mukana jo vuodesta 1991 useimmissa Oulunkylän alueen isännöintikohteissa toimimalla isännöitsijän apulaisena, apulaisisännöitsijänä, isännöitsijänä ja isännöistä vastaavana isännöitsijänä. Van­himmat Kallion isännöintikohteet ovat alkaneet 1990-luvun puolivälissä. 

Työskentelemme yhdessä, joten isännöitsijät tuntevat hyvin isännöintikohteet ja osakkaat saavat palvelua ilman välikäsiä. Pienet kuin suuret taloyhtiöt saavat tasavertaista palvelua. 

Isännöintiaikanamme yhtiöissä on tehty merkittäviä korjauksia, joista mainittakoon mm. tasakaton muuttaminen harjakatoksi (kustannukset 1,1 milj. mk), vesijohtojen ja viemäreiden uusiminen (kustannukset 1,25 milj. euroa), peltikattojen uusimisia, eriasteisia parvekesaneerauksia (max. 300.000 euroa), ikkunoiden uusimisia, lämmönjakohuoneiden laitteiden uusimisia/kunnostuksia, sauna- ja pesularemontteja jne. tavanomaisten käyttö- ja huoltokorjausten lisäksi. 

Vuonna 2009 isännöimiemme yhtiöiden korjausbudjetit ylittivät miljoona euroa yhteisarvoltaan. Päätettyjä korjauksia tehtiin kellarikäytävien maalauksesta aina parvekkeiden uusimiseen ja vesijohtojen ja viemäreiden uusimiseen. Vuonna 2010 suurin yksittäinen kor­jausurakka on julkisivun kunnostus ja peltikaton uusimistyö Käpylässä sekä ikkunoiden uusiminen Kalliossa. 


Toimistolamme on laaja yhteistyökumppaneiden verkko, niin putki- kuin sähkötöihin, maalauksiin, rappaus-ja muihin korjauksiin, suunnitteluun ja tilaajan valvontatöihin jne. Käytettävissämme on niin rakennusinsinöörin, diplomi-insinöörin kuin rakennusmestarin ja arkkitehdinpalvelut sekä lakimiespalvelut. 

Toimistomme on Suomen Isännöinti Liitto ry:n jäsen. Toiminnassamme noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita.

Kiinteistö-Pentti Oy LKV
Vaasankatu 4
00500 Helsinki

Kaupparekisterinumero 252.092
Y-tunnus 0109935-6
Perustettu 1977